WHAT TO DO IN 2017

WHAT TO DO IN 2017

Hallo allemaal, daar ben ik weer. Ik heb het echt giga druk, vandaar dat de blog iets later is dan afgesproken. Het is alweer februari 2017 en ik heb nog niks geblogd over de komende interieurtrends van 2017, shame on me! WHAT TO DO IN 2017.

VLOERKLEDEN
Vloerkleden komen weer helemaal terug in 2017 en zijn echt een must. Het liefst zo wollig mogelijk met veel verschillende kleuren en printjes. LOF IT. Ben jij ook zo gek op de kleden die hieronder afgebeeld staan? Ik ook, en via mij kan je ze bestellen! Stuur een e-mail naar [email protected]

 

MARMER
De eerste trend is een blijvertje and it’s still going strong. We zagen het in 2016 al op de woonaccessoires, maar nu gaan we het ook zien op de muren. Het is gewaagd, maar op een klein wandje kan dit een echte eyecatcher worden.

 

DONKERE EN WARME KLEUREN
Helemaal trendy in 2017! Denk hierbij aan de kleuren donkergroen en donkerblauw in combinatie met hout en koper. Hier kan ik wel mee leven, prachtige combinatie.

 

PLANTEN, PLANTEN, PLANTENNNNN
Planten blijven nog steeds heel erg trendy. Ik ben echt van planten gaan houden, in grote of kleine formaten alles is welkom. Het liefst zoveel mogelijk combineren met verschillende maten, om de echte ‘Urban Jungle’ stijl te creëren.

 

Wil je een van deze trends in je huis laten terug komen, maar weet je niet hoe? Neem contact met mij op en ik breng je in de wondere wereld van Eckhardt Styling.

 

Tot de volgende keer!