STYLING TIPS – KLEINE WOONACCESSOIRES.

STYLING TIPS – KLEINE WOONACCESSOIRES.

Het stylen van kleine woonaccessoires op een dienblad is het onderwerp van deze week. Zelf heb ik teveel kleine woonaccessoires om op te noemen, maar goed het is mijn hobby. De vraag die in deze blog centraal staat is; hoe vind je nou de juiste balans tussen het combineren van deze kleine woonaccessoires?

Het stylen van kleine accessoires hoeft niet moeilijk te zijn! Sorteer de kleine woonaccessoires op kleur voor de rust en balans. Drie tot vier kleuren is toch wel een maximum om dit te kunnen behouden. De meeste materialen die gebruikt worden bij kleine woonaccessoires zijn keramiek, glas, staal, steen en hout. De combinaties is hierin oneindig, zolang er maar rekening wordt gehouden met de aantal kleuren. De combinatie van kleur en materiaal kunnen zorgen voor een leuk contrast!

Zo heb ik een aantal Do’s & Don’ts voor jullie op een rijtje gezet.
DO’S:
– Maak gebruik van verschillende hoogtes
– Mix van verschillende materialen
– Maak gebruik van planten of bloemen
– Hoe groter je dienblad, hoe groter je woonaccessoires zijn voor de juiste balans en visa versa

DON’TS:
– Zoals hierboven staat beschreven, gebruik niet teveel kleur
– Heel veel kleine potjes en vaasjes gebruiken. (Zes is het maximum)
– Alles op elkaar afstemmen, het is juist leuk als je woonaccessoires niet bij elkaar passen voor een prikkelend effect!
– Mix van teveel verschillende vormen zoals combinaties van vierkant, rond, rechthoekig en alles door elkaar heen. Juist de balans vindt je door de vormen op elkaar aan te passen.

Vindt je het alsnog lastig en wil je toch liever persoonlijke hulp bij het stylen van je dienblad? Laat het mij weten, ik help je graag!

DO

Eckhardt Styling

DON’T

nogo