Hallo, leuk dat u mijn website bezoekt! 

Ik ben Melissa Eckhardt 25 jaar, oprichtster van Eckhardt Styling. Ik woon sinds januari 2016 samen met mijn vriend Bas in Rotterdam. De opleiding Interieurstyliste heb ik afgerond op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Inmiddels ben ik aan het afstuderen voor de studie Small Business & Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. 

Passie en liefde is wat ik heb voor interieur en styling. Ik vind het mooi dat ik mensen kan helpen met iets wat ik het allerleukste vind om te doen, het geven van advies en het stylen. Het is vaak overweldigend wat er allemaal bij komt kijken, en daarom help ik je graag bij het vinden van de juiste balans tussen kleur, sfeer en stijl. Mensen weer verliefd laten worden op hun eigen huis is wat mij een voldoening geeft in het werk. 

Dagelijks doe ik veel inspiratie op voor mijn blog. Hiervoor lees ik interieurtijdschriften, ga ik naar woonbeurzen, heb ik een eigen Pinterest pagina en volg ik diverse blogs voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. Mijn blog is bedoeld om mooie dingen te delen die niet al te ingewikkeld zijn om op te volgen. 

Naast mijn passie voor interieur en styling geniet ik van lekker eten, nieuwe dingen ontdekken en leuke dingen doen met mijn vriend(innen). Na mijn opleiding ben ik meteen een economische studie gaan doen waar ik mijn creativiteit verloor. Door deze creativiteit weer op te pakken ben ik voor mijzelf begonnen. Verbeteren, innoveren en mensen enthousiasmeren met mijn ideeën zijn zaken waar ik mijn eigen creativiteit ik kwijt kan. 

Met inspirerende groetjes, 

Melissa 

Voor vragen of samenwerkingen: [email protected]