IN LOVE WITH GREY.

IN LOVE WITH GREY.

Jeeej! Dit wordt alweer mijn tweede blog die ik ga schrijven voor mijn website en dit keer gaat het over de kleur grijs. Ik wil jullie inspireren met mijn ingevingen en laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn met de kleur grijs.

Zoals ik al in mijn eerste blog heb verteld, is grijs voor mij (naast wit) de ideale basiskleur. Het is een multifunctionele kleur als je een ruimte een totaal andere look wilt geven. De kleur grijs kan zorgen voor een warme gezellige look maar ook voor een strakke industriële look.

Grijs is erg makkelijk te combineren met andere kleuren. Je kunt een zachte of een harde uitstraling creëren, maar je kunt er ook voor zorgen dat de kleur grijs een warme of een koele uitstraling creëert. De combinaties met grijs geven de ruimte een boost. Om de juiste uitstraling te bereiken is het prachtig om daarbij ook gebruik te maken van verschillende materialen zoals hout of staal.

Kies je grijs met een pasteltint, dan creëer je een zachte en warme uitstraling. Kies je voor rood of geel dan creëer je een harde en koele uitstraling. Je kunt ook de zachte uitstraling combineren met staal en de koele uitstraling combineren met hout.

Het is dus een flexibele kleur waar je ontzettend veel kanten mee op kan gaan. Grijs zorgt er ook altijd voor dat andere kleuren of materialen meer op de voorgrond komen. Ik heb een aantal combinaties voor jullie op een rijtje gezet.

GRIJS & BETON
Lof this combination. Het zorgt dus voor de koele uitstraling, maar maakt je ruimte stoer en krachtig!

beton-en-grey

GRIJS & HOUT
Dit zorgt voor de warme uitstraling, waarbij vintage en industrieel elkaar versterken.

hout-en-grey-bewerkt

GRIJS & KLEUR
Hier bereik je dat de andere kleuren op de voorgrond komen. De bloemen in de afbeelding zijn zonder meer gewoon een eyecatcher!

bloemen-blog-grey

P.S. Zondag 2 oktober bezoek ik de VT Wonen beurs in Amsterdam om inspiratie op te doen. Om op de hoogte te blijven van deze trends en ontwikkelingen volg me dan op Facbeook, Instagram en Pinterest.