HET VT WONEN HUIS.

HET VT WONEN HUIS.

Afgelopen zondag 2 oktober ben ik naar de Vt Wonen & Designbeurs 2016 geweest in de RAI Amsterdam. Tijdens mijn opleiding interieurstyliste ben ik al twee keer naar de woonbeurs geweest. Inmiddels is deze beurs veranderd naar de vtwdbeurs. Deze dag was erg inspirerend, motiverend en geweldig. Ik heb veel mooie creaties gezien waar ik veel van geleerd heb. Deze creaties hebben me op veel ideeën gebracht die ik graag met jullie wil delen. Kortom het was een onvergetelijke dag!

Het Vt Wonen huis
Vt wonen combineert vele kleuren en materialen met elkaar, dit doen zij altijd op een leuke en creatieve manier. Ik ben ontzettend dol op deze manier van stijlen en combineren. In het Vt wonen huis op de Vt Wonen & Designbeurs was dit allemaal terug te zien. De kleuren groen, okergeel en blauw werden goed gecombineerd met verschillende materialen zoals keramiek, ijzer, staal, oud hout, riet en bamboe.

De basiskleuren waren vooral donkere kleuren zoals grijs, donkerblauw en donkergroen, maar ook werd er gebruik gemaakt van wit.
Je ziet al op de afbeeldingen dat de bloemen en de kleuren, die zij gebruiken voor de accessoires, een echte eyecatchers zijn! De kleuren vallen extra op doordat je een donkere kleur als basiskleur neemt. Daarbij werd er ook gebruik gemaakt van tegeltjes, want jaaa die zijn weer helemaal terug van weg geweest and I LOVE IT!!!!

Door het hele huis is de juiste balans te vinden tussen de kleuren, materialen en accessoires.
Volgende week komt mijn eerste STYLING TIP blog online. In die blog zal ik je meer vertellen over het vinden van de juiste balans tussen verschillende kleine woonaccessoires. Hoe je de juiste balans vindt van kleine woonaccessoires zal ik je in die blog vertellen!

vt wonen huisimg_2039vt wonen huisvt wonen huis

*Natuurlijk heb ik nog meer inspirerende foto’s genomen die ik graag met jullie wil delen, houd daarom mijn Facebook, Instagram & LinkedIn in de gaten! Volg ook mijn Pinterest voor nog meer leuke wooninspiraties.