STYLING BLOG – HERFST.

STYLING BLOG – HERFST.

Zoals ik al eerder had aangegeven op mijn Instagram (eckhardtstyling), gaat het deze week over HERFST! Ik houd van de herfst en vind het daarom leuk om de herfst naar binnen te brengen.  Maar hoe doe je dit?

Allereerst heb ik een paar accessoires gekocht om de ultieme herfstlook te creëren. Wat dus echt niet kan ontbreken zijn de POMPOENEN. Ze zijn in allerlei verschillende maten en kleuren verkrijgbaar voor een leuk prijsje. Voor het totaal plaatje heb ik potjes en vaasjes gebruikt. Je kan er ook voor kiezen om opgedroogd mos en wat decoratieve herfstblaadjes erbij te doen.

Ik vind het leuk om dit op verschillende manieren te stylen. Deze verschillende manieren wil ik graag aan jullie laten zien!  Op afbeelding 1 zie je het grote dienblad op mijn tafel. Ik heb hier voor een grote pompoen gekozen in een grijs/groene kleur. Om deze kleur te accentueren heb ik gekozen voor grijze accessoires. Om deze kleur een contrast te geven, heb ik gekozen voor de kleur koper/oranje. Het maakt de styling compleet als je rekening houdt met de accenten en de contrasten.

De twee afbeeldingen daarna heb ik een combinatie gemaakt met een oranje pompoen en een witte met groene strepen. Op de afbeelding met de oranje pompoen zie je dat de stippen in de ovenschaal geaccentueerd worden door de kleur.

Al laatst heb ik nog een combinatie gemaakt met een groene plant! Ik vind dat het niet allemaal heel herfstig hoeft te zijn met alleen maar bruin. Als je de ruimte er niet voor heb, is deze combinatie ook leuk.

Natuurlijk kan je dit ook allemaal met mos decoreren om het nog meer een herfstlook te geven.
Succes met het stylen van de herfstlook!

« 1 of 2 »