BEHANG, LOF IT!

BEHANG, LOF IT!

Goedemiddag lieve mensen, vandaag heb ik over mijn favoriete aspect geblogd, BEHANG!
I LOF BEHANG en ben ik ervan overtuigd dat behang elke ruimte, no matter what, opfleurt. Of dit nou effen behang is of een print, het maakt niet uit, het is geweldig!

Door deze blog te schrijven wil ik jullie inspireren om eens lekker uit je dak te gaan! Met behang kan je zoveel kanten opgaan… en dat maakt het nou net allemaal zo lastig. Bij het kiezen van behang vind ik wel dat je moet durven. Soms mag het wel eens gek in je huis toch? En dat is nou juist zo fijn van behang, want het is er ook zo weer van af!

Bij het opfrissen van een ruimte kan een nieuw behangetje al op veel manieren de ruimte een heel andere uitstraling geven. Net even je woonaccessoires anders neerzetten of de opstelling veranderen en je hebt een compleet nieuw interieur. Ideaal als je graag het voor of najaar terug wil laten komen in je huis, door middel van behang is dat mogelijk!

Laat je inspireren door de afbeeldingen hieronder, it’s all about the details! De afbeelding met die pelikanen ben ik echt dol op… nu is de zomer wel al voorbij, maar wilde hem toch even met jullie delen!

Heb je ook interesse om een wand op te frissen in je huis en wil je graag advies hiervoor? Ik ga met liefde voor je aan de slag! Neem hiervoor contact met mij op, zie de contactgegevens op de website.