eckhardt-styling

Eckhardt Styling

Op de website Eckhardt-Styling.nl neem ik jou mee in de wondere wereld van interieurstyling en alles wat daar bij komt kijken. Mijn eigen werk omschrijf ik als: industrieel met een knipoog naar vintage waarbij de kleur grijs de basis vormt. Met een andere aanpak weet ik ook raad mee, niets is mij te gek!

Mijn blog bestaat uit leuke en nuttige tips over styling, kleuren en verschillende soorten materialen. Wanneer jullie een leuk item spotten op mijn website, let me know! Ik ga meteen voor je op zoek.

Naast mijn inspiratieblogs kan je ook contact opnemen voor interieuradvies, verkoop- en interieurstyling. Ben je net zo enthousiast als ik? Super leuk, laat vooral een reactie achter op mijn website.

Follow me on: Facebook, Instagram, Pinterest & LinkedIn.

Werkwijze
Voor het maken van een afspraak ben ik altijd telefonisch of via de mail te bereiken. Graag kom ik langs, zodat we samen jouw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Tijdens deze afspraak geef ik interieuradvies wat kan variëren tot een compleet inrichtingsplan of het (re)stylen van een ruimte. Afhankelijk van jouw verwachtingen maak ik een passend plan waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan.

Hierna wordt de offerte opgesteld van hetgeen we besproken hebben, de tijdsplanning en de kosten van mijn werkzaamheden.

Gedurende het project zullen er regelmatig afspraken worden gemaakt. Sfeerimpressies maak ik graag aan de hand van een collage (moodboard). Zo proef je de sfeer het meest. Vervolgens wordt er gekeken naar de indeling van de ruimte en kan je naar keuze een afspraak maken voor het totaal plaatje.

Naar wens kan er ook een kleuren- en materialenplan geschreven worden voor een optimaal resultaat.

Ik ben dol op uitdagingen en weet op een creatieve manier met verschillende budgetten om te gaan. Voor ieder wat wils!

Voor vragen kunt u mij altijd bereiken. 

« 1 of 7 »

€30

/van af

Verkoopstyling

Maak een afspraak

€40

/VAN AF

Interieurstyling

Maak een afspraak

€45

/VAN AF

Interieuradvies(zen)

Maak een afspraak

€30

/VAN AF

Restyling

Maak een afspraak

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Voor opdrachten buiten een straal van 10 km rondom Rotterdam hanteer ik een tarief van € 0,50 per gereden kilometer (inclusief reistijd en reiskosten).